Falkao kaldina «Monaco» jaunu Francijas futbola čempionāta rekordu

Ar vārtu guvumu izceļoties rezultativitāti atguvušajam kolumbiešu uzbrucējam Radamelam Falkao, pērnās sezonas Francijas čempione futbolā «Monaco» jaunās sezonas trešās kārtas spēlē viesos ar 1:0 (0:0) pārspēja «Metz» vienību.

Ieskaitot arī iepriekšējās sezonas nogales mačus, «Manaco» uzvarējusi 15 spēlēs pēc kārtas, kas ir jauns Francijas čempionāta rekords. Iepriekšējo rekordu, kas bija 14 uzvaras, 2009.gadā uzstādīja Lorāna Blāna trenētā Bordo «Girondins» komanda.

Falkao ar vārtu guvumu izcēlās 12 minūtes pirms pamatlaika beigām, kad soda laukumā saņēma alžīriešu pussarga Rašīda Gezala piespēli un apspēlēja pretinieku aizsargus.

Falkao šosezon trīs spēlēs guvis jau piecus vārtus, būdams pārliecinoši rezultatīvākais futbolists Francijas čempionātā.

Ārpus pieteikuma šajā spēlē palika «Monaco» komandas daudzsološā zvaigzne Kiljans Mbapē, kuru iekārojuši daudzi Eiropas superklubi.

Ar deviņiem punktiem trīs spēlēs «Monaco» ir pirmajā vietā Francijas čempionāta kopvērtējuma tabulā, bet pie sešiem punktiem divos mačos tikušas Lionas «Olympique», Parīzes «Saint-Germain», Marseļas «Olympique» un «Saint-Etienne» vienības.