Rīgas «Dinamo» aizsargs Zīle: Sports mēdz būt ļoti nežēlīgs

Tāpat kā dzīve, arī sports mēdz būt ļoti nežēlīgs, pēc kārtējā zaudējuma Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) sacīja Rīgas «Dinamo» aizsargs Kristaps Zīle.

Rīgas «Dinamo» pirmdien savā laukumā «Arēnā Rīga» ar rezultātu 1:2 piekāpās Ķīnas klubam Pekinas «Kuņluņ Red Star», kuru pārstāv aizsargs Artūrs Kulda, kurš gan šajā spēlē laukumā nedevās.

«Bija lietas, kas sanāca, un lietas, kas ne. Uzskatu, ka bijām par viņiem labāki un ātrāki, uzvarējām divcīņas. Diemžēl, bet paši sev atvedām divus zaudētus vārtus. Guvām tikai vienus, ar ko ir par maz. Ir jāpaņem pozitīvais uz nākamajām spēlēm, lai beidzot izcīnītu trīs punktus,» intervijā kluba mājaslapā sacīja Zīle.

Rīgas «Dinamo» piedzīvoja jau 11. zaudējumu pēc kārtas. Šosezon kopumā 15 spēlēs izcīnītas vien divas uzvaras. Komanda ar 5 punktiem ir pēdējā gan Rietumu konference, gan visas līgas kopvērtējumā.

«Sports mēdz būt ļoti nežēlīgs un kāds arī zaudē. Ir kāpumi un kritumi. Tāpat arī dzīvē un ar to ir jārēķinās. No šīm bedrēm ir jātiek ārā. Ceru, ka drīz tas izdosies,» atzīmēja 19 gadus vecais aizsargs, kurš šosezon 12 mačos ar rezultativitātes punktiem nav izcēlies.

«Gan komandas biedri, gan treneri ir teikuši, lai vairāk metu pa vārtiem. Metiens man esot labs, un tas ir jāizmanto. Ja nemetīsi pa vārtiem, nebūs momentu. Jo vairāk metienu, jo vairāk momentu,» piebilda Zīle.

Mājas spēļu sērijas turpinājumā rīdzinieki trešdien plkst. 19.30 «Arēnā Rīga» tiksies ar aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto Vladivostokas «Admiral» komandu.

«Jācer uz to labāko. Par komandu esmu pārliecināts, ka iesim ārā un cīnīsimies,» teica Zīle.